شیوه یاب

شیوه پخت کشک بادمجان

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 131

مواد لازم:
۱ـ بادمجان متوسط: ۸ عدد ۲ـ کشک غلیط: ۲ فنجان ۳ـ گردوی چرخ کرده: ۱ فنجان ۴ـ نعناع داغ: دو قاشق سوپخوری ۵ـ سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری ۶ـ گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم ۷ـ روغن: به مقدار کافی ۸ـ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری ۹ـ پیاز رنده شده: یک قاشق سوپخوری ۱۰ـ نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا بادمجان را پوشت میگیریم، آن را سه چهار قطعه می کنیم و سپس روی آنها کمی نمک می پاشیم. بادمجان ها را سرخ می کنیم و کشک را با دو لیوان آب داغ به آن اضافه می کنیم و میگذاریم با شعله ملایم بپزد.
پیاز را در روغن تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد. کشک بادمجان را در یک دیس کشیده و گوشت، گردو و گوشت چرخ کرده را روی آن اضافه می کنیم و چند قاشق کشک روی آن می ریزیم.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه لواشک انار و به

شیوه تهیه آش جو

شیوه تهیه سیر ترشی

شیوه تهیه مرغ شکم پر

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.