شیوه یاب

شیوه پخت ماکارانی + اموزش ویدیویی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۸ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 55

ماکارونی دمی ایرانی

ماکارونی خشک ۳۰۰ گرم . گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد . پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری . پودر دارچین ۱/۳ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد . پودر آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری . ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند ، ماکارونی را پس از ۵ – ۷ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.
پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید ( ۲-۳ لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید ) ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت ۳۵ – ۴۵ دقیقهماکارونی دم بکشد.
پس از پخت ماکارونی را از روی حرارت بردارید ، در قابلمه را بردارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی کمی خنک شود سپس در ظرف برگردانید و بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید.

نکته ها : در زمان آبکشی ماکارونی را زیاده از حد نجوشانید تا خمیر نشود و همچنین رشته های ماکارونی را با آب سرد کاملا بشویید و از هم جدا کنید ، در صورت تمایل برای خوشرنگ تر شدن ماکارونی ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه ماکارونی اضافه کنید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه قلیه ماهی جنوبی

شیوه پخت خورشت فسنجان

شیوه تهیه مرغ شکم پر

شیوه تهیه استانبولی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.