شیوه یاب

شیوه پخت خورشت فسنجان

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۳۰ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 122

خورشت فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه ی ایرانی است و خیلی ها آن را دوست دارند در این مطلب می خواهیم نحوه ی پخت فسنجون را به شما آموزش دهیم. پس در ادامه مطلب با نحوه خونه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان (برای دو نفر)

نیم کیلو مغز گردو
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
به مقدار لازم مرغ
دو عدد پیاز متوسط
یک و نیم لیتر آب

طرز تهیه:

ابتدا گردو ها را چرخ کنید سپس در داخل قابلمه ریخته و همان مقدار آب سرد بر روی آن بریزید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس زیرش را کم کنید و بگذارید ۲-۳ ساعت به ارامی بپزد. مرغ را تکه تکه کنید و با ادویه هایی مثل زرد چوبه و پیاز تفت دهید. پس از سرخ شدن مرغ ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید ۱ ساعت به ارامی پخته شود. پس از آن گردوی پخته شده را نیز به مخلوط مرغ اضافه کنید و نیز ۲ قاشق رب انار را هم اضافه کنید و اندکی نمک نیز اضافه کرده (اگر دوست دارید اندکی شکر هم اضافه کنید) و بگذارید مخلوط به دست امده حدود ۱ الی ۲ ساعت با شعله ی کم پخته شود.

نکته: توجه داشته باشید که آبی که در ابتدا بر روی گردو ها می ریزید کاملا سرد باشد تا از شوک وارده بر گردو ها روغن آنها آزاد شود.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه باقالی پلو با ماهیچه

شیوه تهیه آش رشته آذری

شیوه تهیه دمنوش مفید زنجبیل

شیوه ضدعفونی کردن سبزیجات

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.