شیوه یاب

شیوه تهیه ی خورش قارچ

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۳ دی ۱۳۹۵     بازدید : 98

مواد اولیه :
فلفل دلمه‌اي سه عدد
رب گوجه‌ فرنگي سه قاشق غذاخوري
پياز خلال‌ شده دو عدد
قارچ يك كيلوگرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
ادويه‌ كاري يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:
اگر فردي در خانواده شما از قارچ خوشش نمي‌آيد و به اين ماده غذايي مفيد كه موجب افزايش انرژي و رفع خستگي بدن مي‌شود، لب نمي‌زند حتما اين خورش لذيذ را براي او درست كنيد زيرا باعث مي‌شود به اين گياه مقوي علاقه‌مند شود. براي تهيه خورش، ابتدا پياز را با دو قاشق غذاخوري روغن سرخ مي‌كنيم. سپس فلفل دلمه‌اي را به صورت خلال در آورده، به پياز اضافه كرده و كمي تفت مي‌دهيم. قارچ‌ها را پس از تميز كردن ورقه‌ورقه كرده و در روغن تفت داده و به مخلوط پياز و فلفل اضافه مي‌كنيم. ادويه‌كاري، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل مواد خورش ريخته و پس از مخلوط شدن يك ليوان آب به آن افزوده مي‌گذاريم با شعله ملايم بپزد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه بیسکویت نخودی

شیوه گیاه خوار شدن

شیوه تهیه خورش بامیه

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.