شیوه یاب

شیوه تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۷ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 74

کیک بهارنارنج و پرتقال کیک فصل بهار

بهار كه مي‌آيد بوي بهارنارنج همه را سرمست مي‌كند، البته اين سرمستي مي‌تواند ادامه دار باشد؛ اگر شما از عرق اين گل خوشبو در نوشيدني‌ها و حتي دسرهاي فصلتان هم استفاده كنيد.

مواد لازم کیک بهارنارنج و پرتقال:
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
بيكينگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آب پرتقال ۱ پيمانه
پوست پرتقال رنده شده ۲ قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده ۱ قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج ۴ /۱ پيمانه
وانیل ۲ /۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
كره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال :
تخم‌مرغ ها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هر كدام را در كاسه ای بريزيد. به كاسه زرده‌ها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود.

حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

سفيده را هم با همزن برقی هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسک مخلوط كنيد.

حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد کیک اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد گرم کنید، سپس آرد را كم‌كم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.

قالب را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کیک به قالب نچسبد مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلايی رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه سمبوسه پیتزایی

شیوه تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

شیوه تهیه خوراک لوبیا سفید و بشقاب سبزیجات

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.