شیوه یاب

شیوه تهیه کراکت مرغ

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۷ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 100

طرز تهیه کراکت مرغ

مواد لازم برای کراکت مرغ :
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ متوسط ۵ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کراکت مرغ :

قارچ ها را خرد کرده تفت می دهیم سینه مرغ را با زردچوبه و پیاز و نمک می پزیم سیب زمینی را هم آب پز می کنیم.

مرغ پخته شده را ریز خرد می کنیم بقیه مواد را هم ریز خرد می کنیم و اضافه می کنیم سیب زمینی را هم رنده می کنیم.

سس مایونز را اضافه می کنیم تخم مرغ ها را با مواد مخلوط می کنیم.

من برای خوشمزه تر شدن آن یک پیاز کوچک را ریز می کنم و تفت می دهم و به مواد اضافه می کنم.

وقتی کل مواد را مخلوط کردید ۱ ساعت می گذارید در یخچال تا خودش را بگیرد سیب زمینی را داغ رنده نکنید.

اگر موادتان شل بود یک کم آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم بین دو دست لول می کنیم داخل تخم مرغ زده بعد در آرد سوخاری می تابانیم مواظب باشید خیلی آرد نزنید طعم آن بد می شود.

در نهایت سرخ می کنیم.

نکته :

این غذا یک فست فود محسوب می شود و باید با نان باگت، کاهو، خیارشور، گوجه سرو شود.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه جوجه کباب تابه ای

شیوه تهیه کیک شکلاتی مغزدار

شیوه تهیه کیک اسفنجی بدون فر و با فر

شیوه تهیه خورش انار دانه

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.