شیوه یاب

شیوه تهیه کباب ترکی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۳ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 83

مواد لازم (۱۰ تا ۱۲ نفر)

۲٫۵ کیلوگرم گوشت سردست گوسفند (بدون استخوان)
۳ قاشق غذاخوری ادویه مخلوط (رنگ غذا، اورگانو، زیره، سیر، دارچین، فلفل سیاه و نمک)
۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
۱ قاشق غذاخوری اورگانو
۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
سه چهارم پیمانه سرکه سفید
۱ پیمانه آب آناناس
۱ عدد آناناس خرد شده (حلقه ای)
یک عدد سیخ چوبی بزرگ
۱۰ تا ۱۲ عدد نان تورتیلا
۱ عدد پیاز سفید خرد شده
۱ پیمانه گشنیز خرد شده
۱ پیمانه سس سالسا

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
گوشت سردست را به تکه های باریک و کوچک برش دهید و سپس درون یک کاسه بزرگ بریزید.
در یک کاسه، همه ادویه ها، آب آناناس و سرکه را با هم مخلوط کنید و تا زمانی هم بزنید که هیچ حبابی روی آن ایجاد نشود.
سس به دست آمده را روی گوشت ها بریزید و هم بزنید و به مدت دست کم ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا همه مواد به خُرد گوشت ها بروند. گوشت را در این حالت می توانید ۳ تا ۵ روز در یخچال نگه دارید.
درون سینی مخصوص فر یک لایه فویل بگذارید، سپس آناناس را در وسط آن قرار دهید. سیخ چوبی را درون آناناس بگذارید.
درون سیخ چوبی، دو تکه آناناس گذاشته و سپس تکه های گوشت را به ترتیب روی آن بگذارید تا تمام شوند. در انتها نیز دوباره دو اسلایس آناناس بگذارید.
سینی حاوی مواد را درون فر گذاشته و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت بپزید تا گوشت به طور کامل پخته شده و سطح آن طلایی شود.
گوشت را از فر بیرون آورده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه خنک شود و سپس همانند دونر کباب آن را برش بزنید.
آناناس های پخته شده را نیز ببرید و کنار بگذارید.
در آخر، مقداری گوشت کبابی روی نان تورتیلا بگذارید، روی آن آناناس قرار دهید و در آخر پیاز، گشنیز و یک قاشق پر سس سالسا بریزید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه ۳۳ نوع دمنوش ایرانی

شیوه تهیه استانبولی

شیوه پخت ماکارانی + اموزش ویدیویی

شیوه تهیه مرغ کنتاکی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.