شیوه یاب

شیوه تهیه پیتزا مخلوط

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۲ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 20

موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
فلفل دلمه ای ۱عدد
رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰گرم
پیاز ۱عدد
کالباس ۲۰۰گرم
پنیرپیتزا به مقدازلازم
نمک فلفل پودر اویشن به مقذار دلخواه

طرزتهیه:
پیاز راخرد کنید ودرون ماهیتابه بامقداری روغن تفت بدهید تانرم شود سپس گوشت نمک فلفل وپودر اویشن رابه ان اضافه کرده وباحرارت ملایم تفت میدهیم!پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ۱قاشق رب گوجه فرنگی اضافه نموده ودوباره تفت میدهیم وپس از ۵دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!

کالباس رامکعبی خرد کنید پیاز راحلقه ای خرد کنید فلفل دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید!

خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ۲قاشق رب گوجه فرنگی راتفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید ومقداری پنیر بریزید وتمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس پیاز و…)به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید ودر انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهیدوروی ان زیتون بریزیدو اجازه دهید پیتزای شما ۲۰دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند ودر زمان پخت خوب ترد وبرشته شود.

پیتزا را به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید!

در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید ومواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد! پیتزایتان را باسس دلخواه سرو نمایید
نکات تکمیلی در مورد

جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تبدیل واحدهای اندازه گیری در اشپزی

شیوه تهیه قیمه نجفی

شیوه تهیه آبگوشت ساده سنتی

شیوه تهیه سرکه میوه

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.