لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
شیوه یاب

شیوه تهیه پاستا دست ساز

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۳ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 30

از صفر تا صد «پاستا» را خودتان درست کنید

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه خمیر پاستا را به شما آموزش دهیم. حسابی خودکفا شوید و از صفر تا ۱۰۰ پاستا را خودتان درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا :
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری (حدود ۵۰ میلی لیتر)
آرد ۲۳۰ گرم
تخم مرغ کامل ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آب برای جوشاندن پاستا‌ها یک لیتر

روش تهیه پاستای خانگی :
ابتدا آرد را داخل کاسه‌ای الک کرده و میان آن را گود می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها و روغن مایع را داخل کاسه‌ای دیگر هم می‌زنیم تا یکدست شوند. سپس آنها را داخل آرد می‌ریزیم و همه را با هم مخلوط كرده و ورز می‌دهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

اگر لازم بود دوباره مقدار کمی آرد به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر مطلوبی به دست آید.

روی خمیر را با یک دستمال پوشانده و حدود ۱۵ دقیقه استراحت می‌دهیم. در این مرحله روی یک تخته بزرگ یا سطح میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن می کنیم. حالا خمیر را به شکل نواری برش می‌دهیم.

آب را داخل قابلمه‌ای گود ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد. پاستا‌ها را داخل آب جوشان ریخته و حدود پنج تا هشت دقیقه به آنها زمان می دهیم تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

پیشنهاد من این است كه پاستاها را با سیر و گوجه‌فرنگی سرخ شده و زیتون و پودر پنیر پارمسان سرو کنید.

منبع : مجله زندگی ایده آل – bartarinha.ir



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه پخت خورشت فسنجان

شیوه پخت کشک بادمجان

شیوه تهیه سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

شیوه تهیه بیف استروگانف

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.