شیوه یاب

شیوه تهیه نبات در خانه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۳۰ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 60

مواد لازم:
۱ـ شکر خالص: ۵۰۰ گرم ۲ـ آب: ۲۰۰ میلی لیتر ۳ـ زعفران: به مقدار لازم ۴ـ نخ یا چوب: به تعداد کافی ۵ـ چسب نواری
طرز تهیه:
ابتدا شکر را در آب می جوشانیم و وقتی حرارت این محلول به ۱۱۰ درجه رسید زعفران را اضافه می کنیم. سپس یک ظرف تمیز بر می داریم و نخ یا چوب ها را در اطراف ظرف با چسب نوار می چسبانیم. هر یک از نخ ها یا چوب ها باید به انداز ۶ سانتی متر با یکدیگر فاصله داشته باشند. شربت تهیه شده را در داخل ظرف بریزید و ظرف را با یک پارچه یا حوله ضخیم بپوشانید تا شربت گرم بماند و همچنین آب آن بخار شود و بلورهای نبات شکل بگید. ۲۴ تا ۴۸ ساعت طول می کشد تا نبات آماده شود.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه مربای زرد آلو

شیوه تهیه گرانولا

شیوه نگهداری سیب زمینی

شیوه تهیه کیک بهارنارنج و پرتقال

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.