شیوه یاب

شیوه تهیه مرغ کنتاکی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۰ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 51

شیوه سریع برای پخت مرغ کنتاکی
اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

مواد لازم برای مرغ کنتاکی :
مرغ ۱ عدد بزرگ
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
آرد به میزان لازم

شیوه تهیه مرغ کنتاکی :

قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

منبع : ashpazbashy.com



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه دسر هویج کلاسیک

شیوه نگهداری سیب زمینی

شیوه تهیه خورش قیمه

شیوه تهیه پاستا دست ساز

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.