شیوه یاب

شیوه تهیه مربای گردو

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۶ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 186

مواد لازم :

گردو ا کیلو
 شکر  ۱/۵ ‏کیلو
گلاب نصف استکان
 آبلیمو  ١ ‏قاشق

 

طرز تهیه :
‏گردوها را در آب جوشانده ‏و سپس پوست رویشان را می‌گیریم. گردوهای ‏پخته شده ‏را با آب و شکر مخلوط کرده ‏و روی حرارت می‌جوشانیم. پس از اینکه ‏آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده ‏ و از روی حرارت ‏برمی‌داریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه رب انار خانگی

شیوه تهیه ی خورش قارچ

شیوه پخت خورشت فسنجان

شیوه صحیح تهیه فلافل خانگی با نخود

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.