شیوه یاب

شیوه تهیه مربای به

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۶ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 97

مواد لازم :
به ۴ عدد ( یک کیلوگرم )
شكر ۱ الي ۱/۵ كيلو
آب به ميزان لازم
عرق هل و دارجين يا گلاب به میزان لازم
گردوي خرد شده به ميزان لازم

شیوه تهیه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید.

مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .

منبع : ashpazierangin.blogfa.com



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه مربای بهار نارنج

شیوه تهیه اسنک گوشت

شیوه تهیه سمبوسه پیتزایی

شیوه تهیه سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.