لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
شیوه یاب

شیوه تهیه مربای بادمجان

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 12

مواد لازم :

بادمجان کوچک – یک کیلو

شکر – ۵/۱ کیلو

گلاب – یک استکان

آب لیمو – ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

سر بادمجانها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم . بادمجانها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن بادمجانها می شود.

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس بادمجانها را دانه دانه در شربت می اندازیم تا زمانی که شربت قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است .


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه استانبولی

شیوه تهیه کیک اسفنجی بدون فر و با فر

شیوه تهیه آبگوشت ساده سنتی

شیوه تهیه ته چین گوشت مجلسی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.