شیوه یاب

شیوه تهیه قلیه ماهی جنوبی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۶ بهمن ۱۳۹۵     بازدید : 179

مواد لازم

� ۲ کیلوگرم ماهی (شیر، سنگسر، هامور یا شوریده)
� ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط
� ۱ کیلوگرم گشنیز
� ۲۵۰ گرم شنبلیله
� ۲۰۰ گرم تمبرهندی
� ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
� فلفل قرمز کوبیده شده
� یک بوته سیر
� ۲۰۰ گرم روغن

طرز تهیه

۱٫ سبزی را پس از تمیز کردن بشویید و خشک کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.

۲٫ پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سیر رنده شده را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس سبزی را اضافه و آن را سرخ کنید تا آب سبزی کاملا کشیده شود.

۳٫ ماهی را پس از خرد کردن با یک پیمانه آب و کمی نمک روی حرارت ملایم بپزید. پوست آن را بگیرید و به مخلوط سبزی اضافه کنید.

۴٫ تمبرهندی را در نصف پیمانه آب جوش خیس کنید. سپس در پارچه نازک بریزید و عصاره آن را بگیرید و به ماهی و سبزی اضافه کنید.

۵٫ به غذا نمک و زردچوبه بزنید. دو تا ۳ لیوان آب اضافه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیم‌جوش بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه مربای گردو

شیوه تهیه ته چین گوشت مجلسی

شیوه تهیه کیک اسفنجی بدون فر و با فر

شیوه تهیه لواشک توت فرنگی به صورت ویدیویی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.