شیوه یاب

شیوه تهیه شیرینی کشمشی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۳ دی ۱۳۹۵     بازدید : 208

شیرینی کشمشی

آرد ۱ و ۲/۳ لیوان . پودر قند ۱ و ۱/۳ لیوان . کره ۱۵۰ گرم . تخم مرغ ۲ عدد

کشمش پلویی ۱/۲ لیوان . اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه : فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ).

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

برای: ۱۰ نفر
حاضر است در : ۵۵ دقیقه


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه میرزا قاسمی

شیوه گیاه خوار شدن

شیوه تهیه کشک بادمجان

شیوه نگهداری سیب زمینی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.