شیوه یاب

شیوه تهیه شیرینی هندوانه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۱ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 70

طرز تهیه شیرینی هندوانه

مدت زمان آماده سازی : ۷۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۱۰ دقیقه
کل زمان پخت : ۸۵ دقیقه

مواد لازم برای شیرینی هندوانه :
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی هندوانه :
ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.

این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

منبع : ashpaz-bashi.ir



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه مربای هویج

شیوه تهیه سرکه میوه

شیوه تهیه مربای گردو

شیوه تهیه خورش انار دانه

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.