شیوه یاب

شیوه تهیه شامی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 65

مواد لازم:

۱ـ ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ـ یک عدد پیاز متوسط ۳ـ دو حبه سیر ۴ـ دو عدد تخم مرغ ۵ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و آب آن را می گیریم و با گوشت مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ را به همراه ادویه ها به آن اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم. دقت کنیم که مواد باید کاملا یک دست شوند. سپس آن را در اندازه های مناسب گلوله می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

دلیل وا رفتن شامی آب پیاز است. اگر آب پیاز آن را به خوبی بگیرید دیگر وا نمی رود.

ضمنا اگر میخواهید شامی پف کند باید تخم مرغ آن را بیشتر هم بزنید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه باقالی پلو با ماهیچه

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

شیوه تهیه سالاد الویه

شیوه تهیه پیتزا لقمه ای

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.