شیوه یاب

شیوه تهیه سوپ شلغم مرغ

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۳ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 100

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ بسیار ساده است. برای تهیه سوپ شلغم مرغ که یکی از انواع سوپ سرماخوردگی است به شلغم، هویج، پیاز، کرفس، گوجه نیاز دارید.
همه ما کم‌وبیش درباره شلغم و خواص شلغم چیزهایی خوانده یا شنیده‌ایم؛ با این حال طعم و بوی این گیاه مفید، خوشایند بسیاری از افراد نبوده و باعث می‌شود که قید فواید آن را زده و به هیچ‌وجه به سراغش نروند. حال آنکه گیاه شلغم با داشتن خواص بسیار زیاد، یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان سرماخوردگی محسوب می‌شود. شلغم سرفه را کاهش داده و همچنین ضعف عمومی بدن را بهبود می‌بخشد.
اگر شما یا اعضای خانواده‌تان جزو این دسته افراد هستید و طعم و بوی شلغم را دوست ندارید، می توانید با استفاده از این گیاه انواع آش شلغم و سوپ شلغم و پیاز و … را تهیه نموده و از مزایای این گیاه بهره‌مند شوید.
در ادامه طرز تهیه سوپ شلغم مرغ را خواهید دید که بسیار ساده و خوشمزه و در عین حال مقوی است و مجموعه‌ای از خواص شلغم را به بدن شما منتقل می‌کند.
مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم مرغ:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
شلغم ۲ عدد
هویج کوچک ۲ عدد
ساقه کرفس ۲ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
جعفری تازه ۱ پیمانه
گشنیز تازه ۱ پیمانه
پیازچه ۱ پیمانه
رشته فرنگی (ورمیشل) ۱ پیمانه
لیمو ترش ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ، سوپ شلغم، سوپ شلغم و پیاز، سوپ سرماخوردگی، عکس شلغم، خواص شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم مرغ:

برای تهیه سوپ شلغم مرغ ابتدا مرغ را با پیاز و کمی نمک و زردچوبه بپزید.
مرغ پخته شده را ریش‌ریش کرده و کنار بگذارید.
سیر را ریز خرد کنید.
پیاز و شلغم، ساقه کرفس و هویج را نیز نگینی خرد کنید.
در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر، شلغم، هویج، گوجه‌فرنگی و ساقه‌های خردشده کرفس را بریزید.
حدود ۶ پیمانه آب به مواد اضافه کنید.
کمی نمک و فلفل نیز اضافه کرده و شعله را روشن کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.
وقتی آب به جوش آمد، شعله را کم کنید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات پخته شوند.
بعد از پخته‌شدن سبزیجات؛ مرغ ریش‌شده را به همراه جعفری، گشنیز و پیازچه خردشده به سوپ اضافه کنید.
رشته فرنگی یا ورمیشل را نیز به سوپ اضافه کنید.
در صورت نیاز کمی دیگر آب به سوپ اضافه کنید تا کم‌آب نشود.
درب قابلمه را بسته و حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مواد خوب پخته و طعم آن‌ها باهم ترکیب شوند.
در نهایت لیموترش‌ها را آب گرفته و به سوپ اضافه کنید.

سوپ شلغم مرغ شما آماده است. می‌توانید آن را داخل ظرف سوپ‌خوری کشیده و با چند برگ جعفری یا گشنیز تازه تزیین نمایید.
چند نکته درباره تهیه سوپ شلغم مرغ:

در صورتی که بخواهید سوپ لعاب بیشتری داشته باشد می توانید از مقداری جو پوست‌کنده نیز داخل سوپ استفاده کنید. جو پوست‌کنده نسبت به جو پرک زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد اما لعاب بیشتری خواهد داشت.
اضافه‌کردن مقداری زنجبیل تازه و رنده‌شده به این سوپ طعم بهتری می‌دهد و اضافه کردن آن اختیاری است.
در صورت تمایل می‌توانید ورمیشل را از مواد اولیه حذف نموده و مواد سوپ را بعد از پخته‌شدن، داخل مخلوط‌کن بریزید و یک سوپ رستورانی و شیک داشته باشید.

سوپ شلغم مرغ به دلیل داشتن مجموعه‌ای از سبزیجات به خصوص شلغم، بسیار مقوی بوده و یکی از بهترین انواع سوپ سرماخوردگی محسوب می‌شود. توصیه می‌شود که در فصل پاییز و زمستان، این سوپ خوشمزه را تهیه کرده و از خواص شلغم بهره‌مند شوید.

گردآوری: گروه آشپزی ستاره


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه چیز برگر با سیب زمینی تنوری

شیوه تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

شیوه پخت ماکارانی + اموزش ویدیویی

شیوه تهیه شله زرد

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.