شیوه یاب

شیوه تهیه ساندویچ مرغ

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۷ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 80

مواد لازم:
نان باگت: ۲ عدد
گوشت مرغ: ۱۵۰ گرم
خیارشور: ۴تا۵ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
سبزی معطر: ۱ قاشق مربا خوری
نمک: به مقدار لازم
نخود فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
کاهو: چند برگ
ریحان : ۲تا ۳ شاخه
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
رب: ۵ قاشق غذا خوری
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه: گوشت مرغ را با کمی نمک و زردچوبه بپزید. نخود فرنگی را نیز با کمی آب و نمک بپزید. گوجه فرنگی ها را هلالی خرد کنید. سپس داخل نان باگت را خالی کرده و درون آن گوشت مرغ را بگذارید. نخود فرنگی ،کاهو، خیارشور و سس ساندویچ را به ترتیب داخل نان بگذارید.
طرز تهیه سس ساندویچ: روی حرارت کم رب را با روغن تفت دهید. سبزی معطر(مرزه ، ترخان، سوسن بر خشک شده) و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید . نصف استکان آب در آن بریزید و هم بزنید .


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه پخت خورشت فسنجان

شیوه تهیه شیره خرما

شیوه تهیه کباب ترکی

شیوه تهیه مرغ کنتاکی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.