شیوه یاب

شیوه تهیه سالاد الویه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۷ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 63

مواد لازم:
۱ـ سیب زمینی: ۴ عدد متوسط ۲ـ تخم مرغ: ۴ عدد ۳ـ سینه مرغ: یک عدد ۴ـ پیاز: ۱ عدد ۵ـ خیارشور: ۳۰۰ گرم ۶ـ هویج متوسط: ۳ عدد ۷ـ سس مایونز: به مقدار لازم ۸ـ آبلیمو: یک یا دو قاشق غذاخوری ۹ـ نخود فرنگی: ۳۰۰ گرم
روش تهیه:
ابتدا مرغ را با پیاز و نمک و کمی آب می گذاریم تا بپزد. پس از اینکه مرغ به خوبی پخت، آن را کاملا ریش ریش می کنیم. نخود فرنگی را نیز با کمی نمک و آب می پزیم و آب آن را جدا می کنیم. سیب زمینی و تخم مرغ را نیز جداگانه می پزیم و به شکل پورده در می آوریم. هویج را نیز می پزیم و نگینی خورد می کنیم و خیارشور را نیز به صورت نگینی خورد می کنیم. بهتر است سیب زمینی و تخم مرغ را رنده کنیم تا گلوله نشوند. سپس همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
برای طعم دار کردن سالاد الویه، سس مایونز را با یک قاشق آبلیمو، و کمی آب مرغ که از قبل مانده بود مخلوط می کنیم و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه به آن می زنیم و سپس با مواد آماده شده مخلوط می کنیم.
برای تزئین الویه نیز می توانیم از خیارشور، نخود فرنگی و هویج که رنگ های متنوعی دارند استفاده کنیم.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه خوراک لوبیا سفید و بشقاب سبزیجات

شیوه تهیه میرزا قاسمی

شیوه تهیه لواشک توت فرنگی به صورت ویدیویی

شیوه تهیه کیک اسفنجی بدون فر و با فر

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.