شیوه یاب

شیوه تهیه ذرت مکزیکی

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۳۰ مهر ۱۳۹۵     بازدید : 97

مواد لازم: ۱ـ کنسرو ذرت: یک قوطی (یا بیشتر بسته تعداد افراد) ۲ـ سس سفید: چند قاشق ۳ـ آبلیمو: به میزان دلخواه ۴ـ پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه ۵ـ قارچ: به میزان دلخواه ۶ـ پودر آویشن دو قاشق چای خوری ۷ـ فلفل سیاه: به مقدار لازم ۸ـ نمک: به مقدار لازم

به صورت دلخواه می توانید از خلال سیب زمینی برای تزیین استفاده نمایید.

روش تهیه:

ابتدا ذرت ها را بخارپز می کنیم و بر اطمینان آنها را فشار می دهیم یا با دندان می جویم تا مطمئن شویم که پخته شده اند. سپس قارچ را به آن اضافه می کنیم تا آن هم بخارپز شود. ذرت و قارچ بخارپز شده را درون یک ظرف قرار می دهیم و با کره مخلوط می کنیم. سپس سس مایونز، نمک و فلفل و پودر آویشن را به آن اضافه می کنیم و به خوبی آن را هم می زنیم تا مخلوط شوند.

سپس پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با حرارت ذرت ها آب شود و کش بیاید و در نهایت مقدار کمی آبلیمو اضافه می کنیم.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه پخت خورش قورمه

شیوه تهیه ترشی قارچ

شیوه تهیه خیار شور

شیوه تهیه قلیه ماهی جنوبی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.