شیوه یاب

شیوه تهیه دسر هویج کلاسیک

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۴ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 93

با شیوه تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج رنده شده ۱۰ فنجان
شیر ۱ و ۱/۲ فنجان
شکر ۱/۲ فنجان
بادام خرد شده ۱/۴ فنجان
هل سبز و خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری
کره یا روغن حیوانی ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت متوسط گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.

شکر را اضافه کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را اضافه کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره اضافه کنید.

نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت ۱ هفته در یخچال نگهداری کنید.

منبع : bamacook.com



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه لواشک انار و به

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

شیوه تهیه کباب بره با لیمو و سیر

شیوه تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.