شیوه یاب

شیوه تهیه خورش کنگر

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۱ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 56

خورش کنگر خوش طعم یک پیشنهاد عالی برای وعده سحری تان است

خورش کنگر یکی از خوشمزه ترین خورش های بهاری است که می تواند برای سحری شما یک غذای تمام عیار و اشتها برانگیز باشد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این خورش خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر :
کنگر خرد شده و تفت داده شده – ۲۵۰ گرم
نعناع و جعفری – ۲۰۰ گرم
سبزی قورمه سبزی – ۲۰۰ گرم
گوشت – ۲۵۰ گرم
پیاز خرد شده – ۲ عدد متوسط
پیاز – ۱ عدد متوسط
نمک و ادویه – به مقدار دلخواه
رب نارنج – دو قاشق غذاخوری

شیوه تهیه خورش کنگر :
کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.

گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
بعد از حدود ۱ ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.

بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید. با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.

بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.

منبع : seemorgh.com


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه شامی

شیوه تهیه مربای هویج

شیوه تهیه آبگوشت ساده سنتی

شیوه تبدیل واحدهای اندازه گیری در اشپزی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.