شیوه یاب

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۸ دی ۱۳۹۵     بازدید : 23

مواد لازم

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
برگ کرفس خرد شده ۱ لیوان
لوبیا ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ لیوان
نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۲ عدد
رب انار ۱ قاشق چایخوری

خورش کرفس و لوبیا

طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ). کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود ۳ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۲۲۰ دقیقه


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه جوجه کباب تابه ای

شیوه تهیه مربای بادمجان

شیوه تهیه میرزا قاسمی

شیوه تهیه بیسکویت نخودی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.