لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
شیوه یاب

شیوه تهیه خورش کرفس و لوبیا

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۸ دی ۱۳۹۵     بازدید : 28

مواد لازم

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
کرفس ۵۰۰ گرم
برگ کرفس خرد شده ۱ لیوان
لوبیا ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ لیوان
نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۲ عدد
رب انار ۱ قاشق چایخوری

خورش کرفس و لوبیا

طرز تهیه : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت خورشتی خرد شده ، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

لوبیاهای نیم پز شده را به گوشت اضافه کنید ( لوبیا را از شب قبل خیس دهید سپس لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم پز شود ). کمی تفت دهید سپس مخلوط کرفس و سبزی های سرخ شده را اضافه و مخلوط کنید.

پس از مخلوط شدن مواد ۳ لیوان آب به خورش اضافه کنید و حدود ۳ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم خورش بپزد. در ۱۵ دقیقه آخر پخت نمک و رب انار را به خورش اضافه کنید و پس از اینکه خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۲۲۰ دقیقه


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه آبگوشت ساده سنتی

شیوه تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت

شیوه تهیه خورش قیمه

شیوه تهیه چیز برگر با سیب زمینی تنوری

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.