شیوه یاب

شیوه تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۴ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 65

مواد لازم

گوشت ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز و سیرها را ریز خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده ، نمک و فلفل را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ( در صورت تمایل می توانید مقداری زردچوبه اضافه کنید ).

گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد اضافه نمایید. تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس ۲ لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد.

پس از ۱ ساعت که گوشت کمی نرم شد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ۱ لیوان آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید.

لوبیاها را تمیز کنید و به تکه های دلخواه خرد نمایید . لوبیاهای خرد شده را در مقداری روغن ۲ دقیقه تفت دهید و به خورش اضافه کنید ( برای طعم بهتر لوبیا و جلوگیری از له شدن لوبیا تفت دادن لازم است ). در قابلمه را بگذارید و ۱ ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید.

نکته ها : میتوانید مقدار گوشت و لوبیا را در این خورش کم و زیاد کنید. استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ای میباشد.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۱۵۰ دقیقه


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه پیتزا مکزیکی

شیوه تهیه بیف استروگانف

شیوه تهیه قهوه اسپرسو

شیوه تهیه ذرت مکزیکی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.