شیوه یاب

شیوه تهیه خورش بامیه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۸ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 72

مواد لازم : برای ۶ نفر

بامیه ۱ کیلو
گوشت ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
رب ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو یا قوره به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را سرخ میکنیم، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد در قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد. در ظرف جداگانه بامیه ها را با روغن و آبلیمو یا قوره و رب تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت پخت به مخلوط گوشتمان اضافه میکنیم . نمک آنرا اندازه کرده، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه پخت کشک بادمجان

شیوه تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

شیوه تهیه خورش کنگر

شیوه تهیه خورش الو

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.