شیوه یاب

شیوه تهیه خورش انار دانه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۷ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 45

مواد لازم

مرغ کامل ۱ عدد
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۲ عدد
سیر رنده شده ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
آب انار ۲ لیوان
دانه انار مقداری
گشنیز تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری
روغن کمی
نمک و فلفل به میزان دلخواه

خورش انار دانه

طرز تهیه: ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانیکه روغن داغ شد مرغها را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را خارج کنید و کنار بگذارید.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیازها را با کمی روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شوند. سپس سیر رنده شده،گشنیز خرد شده،دانه های انار نمک و فلفل را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید( می توانید کمی دانه انار برای تزئین و سرو غذا نگهدارید).

رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. زمانیکه مایع بجوش آمد مرغ ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغها به مدت ۴۵ الی ا ساعت بپزند و خورش جا بیفتد. زمانیکه مرغ ها کاملا پختند و سس خورش غلیظ شد خورش آماده سرو است. خورش را با دانه های تازه انار تزئین کنید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید.

نکته : اگر اناری که استفاده می کنید خیلی ترش است می توانید ۱ قاشق غذاخوری شکر به خورش اضافه کنید تا طعمی ملس داشته باشید.

برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۷۵ دقیقه


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه خورشت ماست

شیوه تهیه استانبولی

شیوه گرم کردن خانه بدون وسایل گرمایشی

شیوه تهیه پیتزا لقمه ای

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.