لوگوی جشنواره وب و موبایل ایران
شیوه یاب

شیوه تهیه خورش الو

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۶ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 31

مواد لازم

روغن ۲ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله ۴۵۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز تازه ۱ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
آویشن تازه ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب گوجه ۱/۲ فنجان
سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری
آلوبخارا تازه ۱ فنجان
گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)

خورش آلو با گوشت

طرز تهیه: قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

نمک، فلفل ، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب ، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید . حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.

چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه خورشت ماست

شیوه تهیه پیتزا مکزیکی

شیوه صحیح تهیه فلافل خانگی با نخود

شیوه تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.