شیوه یاب

شیوه تهیه جوجه کباب تابه ای

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۷ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 32

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای :
فیله مرغ دو عدد سینه مرغ کامل
آب لیمو یک چهارم لیوان
پیاز ۲ عدد بزرگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.

نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :

دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه ته چین گوشت مجلسی

شیوه تهیه شیرینی کشمشی

شیوه تهیه کباب ترکی

شیوه تهیه ذرت مکزیکی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.