شیوه یاب

شیوه تهیه بامیه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۲۰ آبان ۱۳۹۵     بازدید : 111

بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است

بامیه یکی از شیرینی های معروف سفره افطار ماه رمضان است. به جای خرید زولبیا و بامیه حاضری با این دستور یک بامیه خوش طعم خانگی با طعمی عالی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه خانگی :
آرد ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
روغن مایع کمی کمتر از ۱/۲ از فنجان
شکر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد درشت

طرز تهیه بامیه خانگی :
آب و روغن و شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
هنگامی که ریز جوش زد همه آرد را در آن الک کنید و از روی حرارت بردارید خوب مخلوط کنید.

دوباره به مدت ۳ الی ۴ دقیقه روی شعله حرارت گیری کنید.
خمیر حاصل شده را در کاسه ای بریزید تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در کاسه ای با چنگال بزنید، کمی جوش شیرین برای پف بیشتر در این مرحله به تخم مرغ ها بیفزایید.

در یک ماهیتابه گود روغن بریزید سپس خمیر بامیه را در حالی که در قیف با ( سرقیف شکوفه بزرگ ) ریخته اید در روغن بریزید و با قیچی آشپزخانه برش دهید.
روغن را روی شعله ببرید تا داغ شود و بامیه ها سرخ شود.

برای تهیه شیره بامیه یک لیوان شکر را به همراه ۱ لیوان آب و کمی گلوکز ( برای براق شدن آن ) و خیلی کم آبلیمو و مقداری گلاب برای طعم آن روی شعله قرار دهید و اجازه دهید قوام بیاید.
در انتها بعد از سرخ شدن بامیه ها را در آن بغلطانید.

منبع : seemorgh.com



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه شیره خرما

شیوه تهیه پاستا دست ساز

شیوه تهیه بامیه

شیوه تهیه لواشک توت فرنگی به صورت ویدیویی

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.