شیوه یاب

شیوه تهیه باقالی پلو با ماهیچه

دسته بندی : اشپزی     تاریخ : ۱۱ آذر ۱۳۹۵     بازدید : 136

مواد لازم

برنج ۳ لیوان
ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم
شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری
باقلا سبز ۱ لیوان
سیر ۵ حبه
پیاز ۳ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم

باقالی پلو ماهیچه

طرز تهیه : ماهیچه ها را خوب بشویید ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود ،سپس ماهیچه ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از ۱۰ دقیقه گوشت را برگردانید.

۳ عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید. کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه ها بپاشید. ۱ چوب دارچین داخل غذا بیندازید سپس چند لیوان آب اضافه کنید ( دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند ) ، با حرارت کم به مدت ۳ ساعت اجازه دهید ماهیچه ها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود ( در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید ).

برنج را بشویید و بهمراه چند لیوان اب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد سپس برنج را با اب ولرم ابکشی کنید. ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با ۲ عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید ، پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و … ) ، مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس حرارت را کم کنید و ۱ لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران سائیده شده را با ۱ قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید سپس با مقداری برنج و کره در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو برنج زعفرانی را رویش بریزید.


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیوه های مشابه

شیوه تهیه گرانولا

شیوه تهیه مربای بادمجان

شیوه تهیه سوپ گوجه فرنگی و ریحان

شیوه تهیه مربای زرد آلو

شیوه یاب
کپی رایت © تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شیوه یاب می باشد.
هرگونه کپی برداری از مطالب صرفا با ذکر منبع و لینک به آدرس اصلی مجاز است.